Прес конференција на министерот без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата со Ромите во Македонија, Самка Ибраимовски

Во петок, 15.09.2017, во 12:00 часот, прес конференција на Самка Ибраимовски, министер без ресор задолжен за имплементација на Стратегијата за подобрување на состојбата со Ромите во Република Македонија.

 

Прес конференцијата ќе се одржи во прес центарот во Владата и има за цел презентирање на активностите на министерот во првите 100 дена во Владата на Република Македонија.