Прес конференција во живо на портпаролот Миле Бошњаковски

Денеска во 11:00 часот, прес-конференција на тема „Владини кампањи 2008 - 2015“, на која ќе говори портпаролот на Владата на Република Македонија, Миле Бошњаковски.